Koulutus

Ryhmänohjaajien peruskurssit

Peruskurssi on tarkoitettu ensisijaisesti niille henkilöille, joilta löytyy kiinnostusta alkaa vertaisryhmän ohjaajaksi. Kurssin tavoitteena on omaksua ohjaajan rooli ja jaksaminen, sekä saada valmiuksia ryhmien käynnistämiseen ja ohjaamiseen. Tuemme ryhmän toiminnan aloittamista paikallisesti. Kurssit ovat ilmaisia jäsenmaksun maksaneille jäsenille.

Kursseille haetaan kirjallisesti. Täytä oheinen hakulomake tai tulosta hakulomake sivun alalaidassa olevasta linkistä tai tilaa se yhdistyksen toimistolta.

Yhteydenotot ja tiedustelut kursseista: puh. 050 441 2112 / toimisto,
toimisto(at)mielimaasta.fi

Aiheina mm.
– vertaisryhmän perusperiaatteet
– ratkaisukeskeiset työtavat sekä
– käytännön harjoitukset.

Jatkuva haku on voimassa.

Ryhmänohjaajien jatkokurssit

Jatkokurssi on tarkoitettu Mieli Maasta -yhdistyksen ohjaajana toimiville. Jatkokurssille voivat hakea henkilöt, jotka ovat käyneet Mieli Maasta ry:n tai jonkun muun tahon järjestämän vertaisohjaajan peruskurssin ja ohjanneet vertaisryhmää vähintään vuoden. Jatkokurssin tavoitteena on syventää peruskurssilla ja ryhmän ohjaamisessa saavutettuja taitoja. Kurssilla käsitellään mm. ryhmäkokemuksia, ongelmatilanteita ja niiden ratkaisuja, ohjaajan omia voimavaroja sekä tehdään käytännön harjoituksia. Kurssit ovat ilmaisia jäsenmaksun maksaneille jäsenille.

Seuraavan jatkokurssin aika eikä paikka ei ole vielä varmistunut. Jatkuva haku on voimassa.

Kursseille haetaan kirjallisesti. Täytä hakulomake kotisivulla tai tulosta se sivun alalaidassa olevasta linkistä tai tilaa se yhdistyksen toimistolta.

Yhteydenotot ja tiedustelut kursseista: puh. 050 441 2112 / 
toimisto(at)mielimaasta.fi.

Kirjaudu
Unohtuiko salasana?